Laajasalon Fysioterapia

Laajasalon palloiluhallit
Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki
puh. 050-4716820

PERUSJUMPPA

Perusjumppa on selkeää perusliikuntaa ilman vaikeita kuvioita ja liikoja hyppyjä.

Jumppa sisältää mm. paljon liikettä niska- ja hartia seutuun, lihas- ja liikkuvuusharjoituksia sekä venyttelyä.

KEVYTJUMPPA

Kevytjumppa on kevyempää "perusjumppaa", jossa jokainen voi säädellä tekemist&ään voimiensa mukaan.

MIEHET

Miesten jumppa on "kehon perushuoltoa", ei niinkään rajua kuntoilua. Sisältää mm.liikkuvuus harjoituksia ja venyttelyä, lisäksi harjoitetaan lihaskuntoa ja -hallintaa puhtaampien liikesuoritusten avulla.

CHI BALL

Chi Ball on miellyttävä, melko rauhallinen harjoitusmuoto, jossa on vaikutteita mm. Yogasta, Tai Chistä, Pilateksesta ja Feldenkraisista. Pehmeä pallo auttaa saamaan liikkumisen pehmeäksi ja mukavaksi. Harjoittaa etenkin liikkuvuutta, lihasvoimaa ja -hallintaa sekä hengitystä.

ASAHI

Asahi on monitasoinen terveysliikuntajärjestelmä, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Liikkeissä koko keho avataan systemaattisesti niskasta nilkkoihin. Liikkeet ovat pehmeitä ja ne tehdään hengityksen kannattelemana. Asahi on fysioterapian kaltainen liikuntamuoto, jossa on myös liikunnallisia elementtejä. Liikkeet on suunniteltu tarkoituksella yksinkertaisiksi, jotta jokainen voisi alkaa harjoittaa niitä heti. Asahiin ei ole osallistumiskynnystä, se sopii kaiken ikäisille.

Kaikki jumpat ovat pienissä ryhmissä.